tiistai 12. tammikuuta 2016

VAUVAN NUTTU

Siinä se nyt on, vauvan nuttu!
Kun viime viikolla (elokuussa 2014) kävin ostamassa langat lapsenlapsen nuttua varten, en olisi uskonut saavani nuttua valmiiksi tässä ajassa, reippaasti alle viikossa, enkä edes kutonut joka päivä. Nyt jakku on jo toimitettu omistajalleen (pienokaisen äiteeltä, siis tyttäreltäni, tuli tekstiviesti, jotta "Tää on niin hieno, kiitos!!! Kyllä nyt kelpaa käydä pyörimässä liikepaikoilla") ja uusia kutimia tässä jo kovasti tekisi mieli aloitella. Pitäisihän tuohon jakkuun saada housutkin, valkoiset sellaiset.
Jokatapauksessa tämä jakku oli helppo ja mukava tehdä, sillä työ tehtiin yhtenä kutimena. Ei siis tullut ikäviä saumoja sivuihin ja hihoihin. Ohje löytyy kun klikkaat alla olevaa osoitetta.  http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=b17&d_id=1&lang=fi

Itse kudoin ohjeella joka 12/18kk:n ikäiselle pienokaiselle. Lankana minulla oli aivan ihanan tuntuinen primavera teetee lanka. Värinä (koodi1026) elikkäs hempeän vaaleanpunainen. Lanka on 75% merinovillaa ja 25% silkkiä, joten pitäisi myös olla lämmin ja kesällä viileä (silkin ominaisuus). Langan ohjeissa suositellaan puikkoja nro.4-4,5, minulla oli koko työssä nro.3:n puikot.


Pihalla työt jääneet hieman retuperälle kun nämä kutimet tahtovat täyttää vapaa-aikani. Mutta onhan se kesä ensi vuonnakin, mihinkäs ne työt sieltä pihalta katoaisivat!
Joten tehdään asioita, jotka tuottavat mielihyvää.
 
 
 
(ps. klikkaa Jukka Poikaa jos haluat kuulla mielihyvää)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti